Din fil laddas nu ned.

Fyll gärna i namn och telefonnummer så kan vi personligen berätta lite mer om hur vi kan hjälpa dig att få mer pengar i plånboken.

Nej tack!

Utblick januari - Starka förvaltningsresultat

2017 blev ett starkt år för Consortums kunder förvaltningsmässigt, Strategiportföljerna stod sig mycket väl gentemot våra mål och mot konkurrenterna. Jämfört med t ex motsvarande portföljer hos storbankerna var våra resultat i samtliga Strategiportföljer klart bättre än samtliga portföljer hos bankerna.

Absolutportföljerna utvecklades fortsatt stabilt och på aktiesidan gick framförallt Aktieportfölj Världen starkt, upp 16 procent, vilket var fyra procentenheter bättre än världsindex. Aktieportfölj Sverige var upp 10,4%, snäppet bättre än SIX RX-index på 9,5%.

I månadens Utblick går vi igenom sex faktorer som påverkar börserna i år. Bilden är lite blandad, men det positiva överväger. Åtminstone ett tag till. Som vi har flaggat för en längre tid tror vi att den goda börsutvecklingen fortsätter under vintern, men till våren kan det vara läge att bli lite försiktigare.

Klicka här för att läsa hela Utblicken.