Din fil laddas nu ned.

Fyll gärna i namn och telefonnummer så kan vi personligen berätta lite mer om hur vi kan hjälpa dig att få mer pengar i plånboken.

Nej tack!

Utblick oktober - Stark optimism på världens börser

Stark optimism på världens börser

Återhämtningen på världens börser har varit kraftfull under september och början på oktober. Oron för kärnvapenkrig mellan USA och Nordkorea förbyttes i ”missiltrötthet” och ökad optimism om världskonjunkturen. Inköpschefsindex i både USA och Europa har kommit in urstarkt och vi tror att börserna kommer att fortsätta utvecklas positivt under vintern. Dock kan det först vara rimligt med en mindre vinsthemtagning under resterade delen av oktober.

Köpet av Didner&Gerge US Small and Microcap blev lyckat
Vi har under september stuvat om lite i portföljerna. Vår ökade aktieexponering i strategiportföljerna blev lyckad och valet av Didner&Gerge US Small and Microcap var extra positivt då fonden eldades på av bl a allmänt stigande börser, små bolag som utvecklades starkare än de stora i USA, en förstärkning av dollarn samt en mindre överavkastning i fonden gentemot index.

Didners fond är inte den enda nya vi tagit in på vår fondlista, fonder från Lannebo, Coeli och PineBridge har också passerat nålsögat.

Läs hela brevet här.