Din fil laddas nu ned.

Fyll gärna i namn och telefonnummer så kan vi personligen berätta lite mer om hur vi kan hjälpa dig att få mer pengar i plånboken.

Nej tack!

Förvaltarbrev: Höst Vinter 2017/2018

Nio år sedan uppgången startade, så gör du nu

Sedan vändningen efter finanskrisen har börserna stigit kraftigt. Stockholmsbörsen är upp nästan 300 procent sedan januari 2009. Men vi tror inte att uppgången är över riktigt än.

Långa uppgångar brukar avslutas med en stark slutspurt, när de sista skeptikerna ger upp och börjar köpa för att hänga med i börsuppgången. Det räknar vi med även denna gång. Därefter är det lite knivigare. I Förvaltarbrev Höst Vinter 2017/2018 går vi igenom tre möjliga scenarier för vad som kan hända därnäst.

Ny tjänst – Consortum Aktieförvaltning

I Förvaltarbrevet skriver vi dessutom om vår nya tjänst: Direktinvesteringar i svenska aktier. Vi har utvecklat en modell baserad på tankarna från några av de främsta aktieförvaltarna genom historien. Modellen filtrerar fram de mest attraktiva aktierna på Stockholmsbörsen. Till det lägger vi in våra egna idéer samt tips från några av Sveriges bästa aktie- och hedgefondsförvaltare.

Läs hela Förvaltarbrevet genom att klicka här. Vill du hellre läsa i pappersform, kontakta din rådgivare så skickar hon/han gärna ett exemplar till dig.